Informatieavond 24 september


Het plan voor een nieuwe inrichting van het gebied Baalder Uiterwaard in het Vechtpark Hardenberg krijgt een vervolg. We hebben een ontwerp gemaakt en daar willen we u graag over bijpraten. Via deze weg willen we u dan ook uitnodigen voor een informatiebijeenkomst op donderdagavond 24 september a.s. Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden noodzakelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kunt u de online toelichting op de plannen bekijken en uw vraag per mail stellen. We plannen dan een telefonische afspraak met u in.

De informatieavond vindt plaats op donderdagavond 24 september in het gemeentehuis van Hardenberg. Bij de informatiebijeenkomst zijn medewerkers van waterschap Vechtstromen en gemeente Hardenberg aanwezig om u te woord te staan en eventuele vragen te beantwoorden.

Aanmelden informatiebijeenkomst

Vanwege de coronamaatregelen vragen we u om u vooraf aan te melden. Dat kan via het mailadres vechtpark@hardenberg.nl. Geef hierbij uw naam, telefoonnummer en e-mailadres door. Wij verzoeken u om per huishouden met maximaal één persoon te komen. Om drukte te voorkomen werken we met 2 tijdsvakken: 19.15 - 20.00 uur en 20.15 - 21.00 uur. Mocht u een voorkeur hebben voor een bepaald tijdsvak, dan kunt u dit ook in de mail aangeven. Wij proberen dan zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur. U ontvangt na aanmelding een mail retour waarin staat vermeld hoe laat u op het gemeentehuis wordt verwacht.

Heeft u verkoudheidsklachten of koorts? Dan vragen we u om niet te komen. U kunt dan de online toelichting bekijken en uw vragen per mail stellen.

Online informatiebijeenkomst

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de informatiebijeenkomst fysiek bij te wonen, dan kunt u de toelichting op het gebiedsontwerp hier aan de rechterkant van de pagina bekijken. Projectleider Marion Geerink legt in een filmpje uit welke plannen er voor het gebied zijn. Ook kunt u daar het ontwerp van het gebied downloaden. Eventuele vragen naar aanleiding van het filmpje kunt u via het mailadres vechtpark@hardenberg.nl stellen. Wij plannen daarna een telefonische afspraak met u in om uw vragen te bespreken.


Toelichting op het gebiedsontwerp

Bent u niet in de gelegenheid om de informatiebijeenkomst bij te wonen? Dan kunt u hier een filmpje bekijken waarin projectleider Marion Geerink de plannen voor het gebied toelicht aan de hand van het gebiedsontwerp. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit filmpje, dan kunt u die naar ons mailen via vechtpark@hardenberg.nl. We plannen dan een telefonische afspraak met u in om uw vragen te bespreken.

Download hier het gebiedsontwerp