Vechtpark op film

Er zijn verscheidene filmpjes verschenen op het internet over het Vechtpark Hardenberg. Gemaakt door de gemeente en het waterschap, maar soms ook door enthousiaste inwoners van de gemeente Hardenberg. Hieronder een aantal voorbeelden.

Deze film is getoond bij de opening van deelproject Centrum Uiterwaard in juni 2016.

Een filmpje van de aannemer Plegt Vos van de werkzaamheden aan Centrum Uiterwaard in het Vechtpark Hardenberg.

Het Vechtpark Hardenberg 2015

Freddy Goosselink lid van de kanovereniging in Hardenberg heeft een aantal mooie filmpjes gemaakt over het Vechtpark en de wildwaterkanobaan. Bekijk ook zijn youtubekanaal

De gemeente Hardenberg, provincie Overijssel en het waterschap Vechtstromen hebben in Hardenberg de eerste wildwaterbaan in Nederland gerealiseerd. Kanovaarders uit het hele land kunnen gebruik maken van de baan in het Vechtpark Hardenberg. Bekijk een voorproefje.

Het gebied rond de monding van de Molengoot is flink heringericht. Het gebied is geschikt gemaakt voor onder meer recreatie, maar ook voor vissen. Anne-Maartje, jeugdwaterschapsbestuurder bij Waterschap Vechtstromen, neemt je mee door het gebied van de Molengoot. Tussendoor komen ook Jannes Janssen (wethouder gemeente Hardenberg), Bert Boerman (Gedeputeerde Overijsel) en Jan Bosman (toenmalig Waterschap Velt en Vecht) aan het woord.

Kansen voor water, beleving en in natuur in beeld. Bekijk de informatieve film over het Vechtpark Hardenberg.